Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs vores privatlivspolitik her.
Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
Din indkøbskurv ×
Din indkøbskurv er tom.
Lagerstatus: Ikke på lager
GIN – til den kolde tid. Skrevet af Iben Diamant. 125 sider. Flere detaljer herunder ...
Hvis man tror, at gin bare er gin, så tager man fejl. Der findes mange typer gin, og de kan alle sammen noget forskelligt. I bogen, “GIN – til den kolde tid”, finder du 24 opskrifter på Gin & Tonics med et hyggeligt vinter tvist. Lune gindrinks at varme sig på, når mørket for alvor har fanget os. En stor guide til slåengin, som måske skal til at være fast gæst til julemiddagen? Der er naturligvis også (g)inspiration til, hvordan dejlig gin kan gøre sin entre til årets sidste, men største frokoster. Altså manualen til din gin-menu de kommende måneder. I "Gin til den kolde tid" guider gineksperten Iben Diamant til den kolde sæsons mange varianter af gindrikke.Gin er ikke udelukkende til gin og tonics under sommerens stegende hede. Også i jule- og vintersæsonen er gin en fortræffelig spiritus, som kan varieres i en uendelighed. Iben Diamant giver opskrifter på jule-gin og tonics, gin til julefrokosten, varme gindrikke og andre vinterlige drinks baseret på gin. Derudover giver hun inspirerende ideer til garnish med et strejf af julens skønne smage. Iben Diamant er en gin-connaisseur ud over det sædvanlige, og formår på overbevisende vis at vise gins mange nuancer i "Gin til den kolde tid".