Produktbeskrivelse | Renegade Rum Pre Cask Dunfermline Pot Still er blandt de første 5 pre-cask aftapninger fra Renegade Rum Distillery på den caribiske ø Grenada. Bag brandet står Mark Reynier, der er kendt for sin innovative og ambitiøse tilgang til spiritus. Han har taget terroir-tanken, som man kender fra vin, med ind i romproduktionen og inddelt rommen alt efter, hvilken type sukkerrør, den er lavet på, og hvor sukkerrørene har groet. På bagsiden af hver flaske er der således en CaneCode, der fortæller om sukkerrørstype, destilleringsapparat og specifikke vejr- og jordbundsforhold, der har været med til at bestemme rommens karakter. Rommens egenart kan smages i denne rå, pre-cask romudgivelse, der ikke har modnet på fad. Renegade Rum Pre Cask Dunfermline Pot Still er fra Anderson’s Field-marken i terroiret Mango Lane, der ligger ved bjergene på øens nordvestlige kyst, hvor man har dyrket sukkerrør i århundreder. Renegade Rum Pre Cask Dunfermline Pot Still er udelukkende lavet på sukkerrørstypen Lacalome Red og har masser af frugt, fylde og krydderier med noter af rose, koriander og havvand. 50%- 70 cl. |
---|