Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs vores privatlivspolitik her.
Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
Din indkøbskurv ×
Din indkøbskurv er tom.
Lagerstatus: På lager
Kamet Single Malt Whisky er en indisk whisky, der produceres af Picadilly Distillery for foden af Kamet-bjerget i den indiske del af Himalaya. Klimaet her er barsk med temperaturer fra 0 til -50 grader, og det har betydning for modningen af whiskyen. 46% - 70 cl. Se mere information nedenfor…
Kamet Single Malt Whisky destilleres i pot stills efter skotsk tradition og blandes af master blenderne Nancy Fraley og Surrinder Kumar, hvor sidstnævnte har en fortid som Master Blender på Amrut Distillery. Kamet Single Malt Whisky er blandet af whisky, der har lagret på amerikanske, tidligere bourbonfade, franske egefade, der tidligere har været brugt til vin og tidligere sherryfade. Whiskyen har krydrede, frugtige og vinøse noter i næsen med strejf af karamel, vanilje, rosiner og nødder. Blandt smagsnoterne mærker man frugt, vanilje, krydderier, eg og mørk chokolade, mens eftersmagen er tør og nøddeagtig med et strejf af sherry og eg. Kamet Single Malt Whisky er ikke koldfiltreret og har udelukkende naturlig farve. 46% - 70 cl.