Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs vores privatlivspolitik her.
Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
Din indkøbskurv ×
Din indkøbskurv er tom.
Lagerstatus: På lager
Limoncello Golmar er en italiensk citronlikør, der hovedsagelig produceres i det sydlige Italien, men også steder som Sicilien, Sardinien, Menton i Frankrig og den maltesiske ø Gozo. Produceret i Italien. 30% - 70 cl. Yderligere information nedenfor ...
Limoncello Golmar er en italiensk citronlikør, der hovedsagelig produceres i Campania-regionen i det sydlige Italien. Selv om der er lidt debat omkring den nøjagtige oprindelse, er Limoncello mindst hundrede år gammel og traditionelt lavet af skrællen fra Femminello St. Teresa citroner, også kendt som Sorrento citroner eller Sfusato citroner. Skrællerne lægges i kornalkohol, indtil olierne er frigivet, og dette resulterer i en gul væske, som derefter blandes med almindelig sirup. Italienerne drikker Limoncello som digestivo efter et godt måltid, da den efter sigende skulle være god for fordøjelsen. 30% 70cl.