Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs vores privatlivspolitik her.
Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
Din indkøbskurv ×
Din indkøbskurv er tom.
Lagerstatus: På lager
Muri Passing Clouds er en ny, danskproduceret mousserende stikkelsbærvin helt uden alkohol. Den er skabt af Murray Paterson og Ioakeim Goulidis, der begge er en del af den københavnske gastronomiscene. <0,5 % alc / 75 cl. Se mere information nedenfor…
Muri Passing Clouds en del af Muris nye serie af alkoholfrie alternativer til vin Bag Muri står Murray Paterson og Ioakeim Goulidis, der har en fortid hos henholdsvis Empirical Spirits på Refshaleøen og Nomas fermentation factory. Sammen har de stor ekspertise indenfor gæring og passion for innovativ smagsudvikling. Muri Passing Clouds er skabt på stikkelsbær og er let mousserende med en let syre og florale smagsnoter af græs, blomster og honning. Vinen er tør og går godt sammen med blandt andet fisk, skaldyr og hvid ost. <0,5 % alc / 75 cl.