Bumbu

Bumbu rom bliver produceret på Barbados, rommens vugge, hvor den første rom så dagens lys for 400 år siden. Gennem århundreder har sømænd og købmænd i Caribien blandet rom med krydderier og frugt og kaldt det ’bumbu’ – deraf denne roms navn. Rommen er baseret på melasse fra bæredygtigt producerede sukkerrør fra hele 8 forskellige lande og sukkerrørenes unikke egenskaber giver rommen kompleksitet. Rommen kolonnedestilleres på et destilleri på Barbados der blev grundlagt i 1893 og efter produktionen kommes der eksotiske frugter i rommen, der trækker smag og sødme far frugterne. Resultatet er Bumbu, en prisbelønnet, meget velsmagende rom med smag af karamel, fløde, vanilje og banan. Bumbu vandt 3-dobbelt guld ved Los Angeles International Spirit competition 2017 og igen i 2018.
Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)